Cele mai tari formatii de trip hop la un festival unic

festiva-trip-hop-clujAnul acesta, cu caldura ce vine se pare ca rasar iar festivalurile si incep sa urle din toate colturile Romaniei trupe tot mai bune. Ca un consumator de muzica buna si festivaluri ce sunt ma aflu responsabil de popularizarea unuia nou. Sau ce putin unul de care abia am aflat.
Festivalul se numeste Electric Castle si se va tine in Cluj Napoca.

Pana in Iunie mai este, insa cei care vor sa isi cumpere bilete o pot face din timp la pretul de numai 160 de lei. Eu sper din suflet sa ajung macar in cateva zile la anumite ore si daca nu in cateva macar la una si anume ziua in care apar Thievery Corporation. Sunt mult mai multe trupe ce merita vazute iar line-up este asa: Thievery Corporation, cap de lista, Bonobo, care merita cam la fel de mult, Rusko, Dj Fresh, Foreign Begars, Dub Pistols, The Freestylers si multi multi altii.
Sa nu uitam nici de trupele romanesti dintre care cele mai cele vor fi: Subcarpati, Suie Paparude, CTC, Grimus.

Abia astept insa sa ii vad si sa ii ascult si pe Shiver, Notes &Ties, Gramophonedzie, Aqua Naru, Silent Strike, The corespondents, un anume DEX, Dodo, Detour, Chris si apoi sa vedem poate mai apar si Nouvelle Vague, cine stie poate ii cheama…

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *