Forever jeans

forever-jeansiIn topul celor mai purtate obiecte vestimentare din toate timpurile, pe locul intai si conducand detasat, se afla batranii jeansi. O piesa indispensabila pentru oricare dintre noi, fie ca vorbim despre femei sau barbati, jeansii sunt la loc de cinste in dressing-ul oricui, si deja este desuet sa vorbim despre o singura pereche de blugi. Blugii au fost intotdeauna la moda, indiferent de culoare (albastru clasic, albastru deschis, negru, alb), sau de croiala lor.
Cu talie inalta, cu talie joasa, drepti, evazati, slim, stretch, boyfriend… oricare dintre noi isi poate gasi perechea perfecta de jeansi, in functie de momentul zilei, de starea de spirit, sau de locul unde trebuie sa mergem.

Extraordinar de versatili, blugii si-au inceput traseul in moda ca o tinuta pentru cowboy americani, nefiind nimic care sa prevesteasca pe atunci ca aveau sa devina un obiect vestimentar care sa poata fi adaptat si la anumite tinute de seara. Jeansii pot fi asortati atat cu un t-shirt obisnuit pentru o tinuta casual, sau cu un baby-doll pentru ceva mai pretentios, dar si cu un top paietat pentru o tinuta de seara, evident cu mare grija in alegerea croiului jeansului. In functie de croiala lor, jeansii pot ascunde defectele oricui, asa cum la fel de bine pot scoate in evidenta calitatile. O alegere proasta a croiului si culorii jeansilor poate distruge o tinuta si ruina look-ul unei persoane.

Spre deosebite de orice alta piesa, jeansii devin – asemenea vinului – tot mai buni odata cu trecerea timpului peste ei. Nu numai ca dau atitudine tinutei si o scot din banal, dar tot mai adesea in trendurile anilor in care traim si-au facut loc blugii uzati, rupti sau peticiti. Si nu vorbesc doar despre blugii purtati la tinute rock – un stil foarte familiar noua cel putin din sezonul toamna iarna 2012-2013 – ci si despre tinutele casual.

 

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *