Greseala medicala grava

operatie-gresita-la-piciorO noua greseala facuta de medicii din Petrosani. O pacienta in varsta de 36 de ani a avut un soc, cand in timpul operatiei a vazut cum medicul o opereaza la piciorul sanatos. Cum s-a putut intampla una ca asta avand in vedere ca nu a trecut decat un an de la un alt scandal asemanator? In acel caz victima era un copil de numai trei ani. Acesta a ajuns la spital cu fractura la bratul stang si s-a decis operarea lui. In timpul interventiei chirurgicale, medicul ortoped, in loc sa-l opereze la mana stanga, unde avea fractura, il opereaza la bratul drept, care era complet sanatos.

Pacienta de 36 de ani a ajuns la spital cu piciorul rupt, iar medicul ortoped a considerat ca este necesara o interventie chirurgicala. In timpul operatiei, fiind anesteziata de la brau in jos, a observat cum doctorul incepuse operatia la piciorul sanatos.

Familia pacientei este revoltata de greseala ce a fost facuta. Medicul si-a dat seama ca a incurcat piciorul si a repetat operatia la piciorul cu adevarat bolnav. Sotul femeii socat, a depus o plangere la politia din Petrosani. In acest caz s-a inceput o ancheta pentru a se gasi si pedepsi vinovatii.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *