Individ periculos in Crangasi

Atacatorul care a injunghiat sambata seara un politist in Bucuresti inca nu a fost prins. Prin audierea mai multor martori barbatului i s-a realizat portretul robot. Acesta are in jur de 25 -28 de ani, par saten, ochi caprui si o constitutie atletica.

Locul in care s-a intamplat incidentul este intr-o statie de tramvai de la piata Crangasi. Din nefericire, in zona cea mai apropiata camera de supravegere este la o distanta de 50 de metri. Astfel atacatorul nu a putut fi filmat, lucru ce ingreuneaza prinderea lui, chiar daca colegii politistului injunghiat depun eforturi semnificative. In aceasta privinta s-a format o echipa speciala care sa investigheze cazul si sa prinda atacatorul ce se poate plimba liber si nestingherit pe strazile capitalei.

Politistul ce a fost injunghiat de mai multe ori in zona abdomenului se numeste Sergiu Iacos, are 21 de ani si se afla in timpul liber. Acesta este din Satu Mare, dar lucra la sectia 20 din capitala, loc unde fusese repartizat dupa terminarea scolii.

Politistul atacat se afla in momentul de fata internat la spital, unde primeste ingrijiri medicale. Acum se afla in afara oricarui pericol.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *