Stevie Wonder poate deveni „Tata-eroin”: are 64 de ani si 11 copii

stevie-wonderIn Romania, nasterea tripletilor Nicoletei Luciu a fost show total peste tot. Show-ul ca show-ul, dar sa cresti trei copii e o provocare chiar si cand esti tanar. Cantaretul Stevie Wonder, care are venerabila varsta de 64 de ani nici ca i-a pasat ca avea deja opt copii si a hotarat ca mai merge unul.

Asa ca, la doar un an de la o sarcina dusa la capat si finalizata printr-o nastere controversata, „pe ascuns”, iubita Tomeeka Robyn Bracy, si ea la vreo 40 de ani, poarta din nou nu unul, nu doi, ci trei copii ai lui Wonder. Wow! am putea spune, la fel cum a spus si Stevie cand sotia i-a spus gales ca vor mai avea vreo trei copii. Copilul nascut acum un an a fost primul al cuplului si deosebit de urmarit de media tabloida prin prisma concretizarii unei relatii destul de nefiresti intre un barbat de peste 60 de ani si o tipa de peste 35 de ani. Daca a avut primul copil si acum inca trei cu Bracy, de unde 11 copii, va intrebati? Sa fie o greseala de documentare? Nicidecum. Wonder a avut un mariaj trainic cu Millard Morris, 11 ani a stat cu ea, dar in 2012 ceva i-a pus capac si a hotarat sa divorteze. Un Don Juan, Casanova modern, Stevie Wonder a mai avut o nevasta, cantareata Syreeta Wright, intre 1970 si 1972. In total, sapte copii din aceste doua relatii si altele anterioare, mai putin mediatizate. Cunoscut pe tot mapamondul pentru I Just Called to Say I Love You, Stevie Wonder s-a dedicat si cauzelor mai „nobile”, avand in urma cu sase ani un turneu pe tot mapamondul pentru a sustine, alaturi de muzica, si unitatea intre rasii si religii.

Wonder nu a avut o viata usoara. De mic, a trebuit sa ia lumea in piept fara sa vada nici macar o luminita. Orb, Wonder a invatat totusi sa cante la instrumente muzicale, muzicuta, pian, tobe, pe cand avea doar noua ani. La 11 ani era descoperit la un colt de strada, cantand, de o ruda a trupei The Miracles. Motown Records a fost casa de productie muzicala care l-a lansat iar seful ei i-a dat si numele de scena, Stevie Wonder (minune): „This boy is a wonder”, ar fi spus seful Motown Records. 25 premii Grammy si 100 de milioane de discuri vandute au fost cele mai importante realizari ale lui Stevie si o confirmare a valorii sale uriase in muzica internationala.

FacebookGoogle+LinkedInTwitter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *